IVANOVIĆ SAKRIO ADUTE ZA ŽALGIRIS! Trener Zvezde Meridian ANALIZIRAO Litvance! Evo odakle PRETI opasnost!

Autor:

Sport

11.10.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u drugom kolu Evrolige gostuju u Viljnusu.

IVANOVIĆ SAKRIO ADUTE ZA ŽALGIRIS! Trener Zvezde Meridian ANALIZIRAO Litvance! Evo odakle PRETI opasnost!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Trener Zvezde Meridianbet Duško Ivanović izjavio je danas da uoči meča sa Žalgirisom u drugom kolu Evrolige da očekuje nastavak pobedničke serije crveno-belih na startu nove sezone.

Šampion Srbije je u prvom kolu Evrolige prošle nedelje u Štark areni deklasirao francuski Asvel rezultatom 94:73. Crveno-beli su ostvarili i dva ubedljiva trijumfa u AdmiralBet ABA ligi protiv Igokee i Cedevita Olimpije.

- Žalgiris je već dugo godina ekipa, koja je pokazala da je jedan od najtežih protivnika naročito kad igraju kući. Igraju izuzetno čvrsto, izuzetno disciplinovano i sa velikim strpljenjem, uz to imaju ekipu koja dugi niz godina igra skupa i izvanredno su uigrani. Mi gledamo nas, hoćemo da nastavimo u ritmu u kojem smo do sada bili - rekao je Ivanović na konferenciji za medije.

Republika

Foto: Starsport

 

Litvanski prvak je pobedio pre nekoliko nedelja Crvenu zvezdu Meridianbet s 85:84 na pripremnom meču na Kipru.

- Neće to biti razlika, nismo bili kompletni tada, nisu ni oni, nije se sve pokazalo. Sigurno će sada biti potpuno različita utakmica. Neki detalji sa tog meča možda mogu da nam pomognu - dodao je trener Beograđana.

Ivanović je odgovorio na pitanje da li Zvezda Meridianbet može da nastavi u istom ritmu?

- Ja se nadam dobrom rezultatu, međutim mi kao ekipa možemo da napredujemo, ne samo da možemo nego moramo. Činjenica je da moramo da napredujemo - istakao je šef struke crveno-belih.

Među adutima Crvene zvezde Meridianbet biće i litvanski košarkaš Rokas Gedraitis.

- Danas svi poznajemo jedni druge i analize su zaista vrhunske. A Gedraitis može najviše sebi da pomogne, jer može da ima pritisak na svom terenu. On je profesionalac i svaki meč odradi sto odsto,tako da se nadam da nam to može biti samo pozitivna stvar - istakao je Duško Ivanović.

Utakmica između Žalgirisa i Zvezde Meridianbet biće odigrana u petak od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading