TEO IMA POSEBNU PODRŠKU! Pleja crveno-belih s TRIBINA bodre supruga i ćerka! Pogledajte kako je Jelisaveta Orašanin došla u Arenu, MNOGE bi joj pozavidele! (FOTO)

Autor:

Sport

05.10.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ugostili su francuski Asvel na evroligaškoj premijeri.

TEO IMA POSEBNU PODRŠKU! Pleja crveno-belih s TRIBINA bodre supruga i ćerka! Pogledajte kako je Jelisaveta Orašanin došla u Arenu, MNOGE bi joj pozavidele! (FOTO)

Foto: Starsport

Utakmicom protiv Asvela, Crvena zvezda Meridianbet je započela takmičenje u Evroligi ove sezone.

Dupke puna Štark arena sačekala je francuske košarkaše, a na tribinama najveće dvorane na Balkanu našlo se mnogo poznatih ličnosti.

Osim fudbalera sa Marakane, tu su najbolji teniser ikada Novak Đoković, bivši igrač crveno-belih Boriša Simanić koji je na Mundobasketu posle operacije ostao bez bubrega, 

Među njima je i srpska glumica Jelisa Orašanin, koja je sa decom došla da bodri supruga Miloša Teodosića, zajedno s njihovom decom.

Foto: Starsport

Jelisaveta Orašanin s ćerkom Petrom

Ona je odabrala ležeran stajling - kožnu jaknu, farmerke i majicu, ali to ni najmanje nije umanjilo njenu atraktivnost.

Duge noge i zategnuto telo svi su primetili iako nije ništa otkrila, a oštro oko našeg reportera uslikalo je Jelisavetu pored parketa sa ćerkom Petrom (4).

Primetno je i da je promenila frizuru i izvukla pramenove koje do sada nije imala, čime se pohvalila i na Instagramu, što možete pogledati u galeriji iznad.

Popularni Teo se ovog leta vratio na Mali Kalemegdan iz bolonjskog Virtusa, što su navijači Crvene zvezde Meridianbet dočekali s velikim oduševljenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading