BRAZILSKI KOŠARKAŠ PORUČUJE: Ispuniću svoj san u Zvezdi Meridianbet!

Autor:

Sport

28.09.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su mi korak napred u karijeri, spreman sam da se pokažem u Evroligi, otkrio je Santos.

BRAZILSKI KOŠARKAŠ PORUČUJE: Ispuniću svoj san u Zvezdi Meridianbet!

Foto: Starsport

Jago Dos Santos

 

Hvala, brate moj, volim te, izgovorio je novi košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Jago dos Santos na čistom srpskom i tako pokazao da se odlično snašao u našoj zemlji. Omaleni Brazilac nije skidao osmeh tokom razgovora s novinarom Srpskog telegrafa, a tom prilikom je poručio da je mnogo srećan u Srbiji.

- Ovo je moj život, košarka nije moj rad, već moje sve. Dopadaju mi se naporni treninzi i sve. Čuo sam mnogo lepih stvari o treneru Dušku Ivanoviću, Marselo Uertes ga je veoma hvalio. Znam da voli dobru košarku, da traži veliku energiju od svojih košarkaša na treninzima i utakmicama. Zvezda Meridianbet je veliki korak napred u mojoj karijeri, igrao sam u Nemačkoj, igrao sam Evrokup s Ulmom, sada sam spreman za Evroligu. Imam mnogo energije posle Mundobasketa. Došao sam odmah ovde sa Svetskog prvenstva, rekao sam da želim brzo u Beograd - otkrio je Jago.

Republika

Foto: Starsport

Jago Dos Santos

On očekuje da crveno-beli ove sezone beleže vrhunske rezultate u svim takmičenjima.

- Imamo veoma dobar tim i s vremenom ćemo biti sve bolji. Predstoji nam period uigravanja i upoznavanja, ali uz određeni broj treninga će i to doći na svoje. Moramo samo mnogo da radimo i neće biti nikakvih problema - rekao je Brazilac.

Brazilci su dosad dolazili u Srbiju da bi igrali fudbal, a Santos veruje da će on na najbolji mogući način predstaviti košarku "karioka".

- Ovde su bile prošle godine argentinske zastave kada su igrali Kampaco i Vildoza, sada očekujem brazilske. Bilo ih je u Nemačkoj, sad gledam tribine i zamišljam da će biti na tribinama Arene. Znam da Brazilci dolaze u Srbiju da bi igrali fudbal. Ja isto volim fudbal, ali sam došao da vam predstavim brazilsku košarku. Što se Brazilaca u Srbiji tiče, znam Mateusa Saldanju, koji je u Partizanu - zaključio je Santos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading