NIŠTA OD PARTIZANA: Crno-beli ZVANIČNO ostali bez velike želje!

Autor:

Sport

18.08.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće sledeće sezone nastupati za "parni valjak".

NIŠTA OD PARTIZANA: Crno-beli ZVANIČNO ostali bez velike želje!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Džejms Naneli

Košarkaši Monaka su se ovog leta ozbiljno pojačali, pa nema sumnje da će tim iz Kneževine želeti da u narednoj sezoni Evrolige makar ponovi uspeh iz ove, kada su osvojili treće mesto.

Ekipa Saše Obradovića je u polufinalu ovogodišnjeg izdanja imala i prednost protiv Olimpijakosa na poluvremenu, ali ih je užasna treća četvrtina možda koštala i titule.

Sada je Monako doveo nove igrače, između ostalog i Kembu Vokera, ali, što je još bitnije, osigurali su Majka Džejmsa na još godinu dana.

- On je ostao, naravno. Ima ugovor, to uopšte nije bila tema. Da je probao da ode, verovatno bi mu bilo traženo veliko obeštećenje. Rekao bih da to nije opcija - istakao je Saša Obradović u razgovoru za "Mozzart Sport", čime je potvrdio da Partizan ove sezone neće dovoditi sjajnog Amerikanca.

Foto: Starsport

Saša Obradović, trener Monaka

On je istakao i da je prelazni rok završen za "kneževe".

- Jeste. Imamo 14 igrača, tako da uopšte zasad nema priče o drugim stvarima. Zadržali smo jezgro, trudili smo se da zadržimo prošlogodišnji balans kojem i sada težimo. Imamo kvalitetne novajlije, koji daju određeni kvalitet, sa pravom ulogom daće još i više.

Srpski trener ističe da je njegov tim jači u odnosu na prošlu sezonu.

- Kada se pogleda sa određene distance, može se reći da smo se pojačali. Ostalo je prošlogodišnje jezgro ekipe, uzeli smo Tarpija, Žaitea i Kornelija, francuske košarkaše koji su ti nedostajali u nekom delu prošle sezone. Na papiru smo konkurentniji evroligaškim klubovima, ali ima dosta stvari koje na dnevnoj bazi treba da se rešavaju. Na primer, prošle godine su nam bile potrebne tri lopte, sada nam treba još i više - rekao je Obradović kroz smeh.

Nema sumnje, naredne sezone nas čeka izuzetno jako takmičenje, a Monako će ponovo biti pretendent na tron Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading