KONAČNO LEPA VEST ZA PEŠIĆA: Srbija dobila POJAČANJE na gorućoj poziciji pred Mundobasket!

Autor:

Sport

31.07.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pouzdani organizator igre se stavio na raspolaganje selektoru "orlova".

KONAČNO LEPA VEST ZA PEŠIĆA: Srbija dobila POJAČANJE na gorućoj poziciji pred Mundobasket!

Foto: Starsport

Razgovor Pešića i Jaramaza

Posle silnih problema i otkaza, selektor Srbije Svetislav Pešić saznao je lepu vest. Reprezentacija Srbije jača je za iskusnog plejmejkera Stefana Jovića, koji se priključio treninzima nacionalnog tima u Staroj Pazovi.

Pozicija "jedan" je naročito deficitarna, a poslednji u nizu igrača koji su morali da propusta Svetsko prvenstvo je Ognjen Jaramaz. Stoga, Jovićevo znanje i iskustvo dobro će doći Kariju...

Republika

Foto: Starsport

Srbija jača za Jovića

Takođe, pod upitnikom su još dva asa Partizana, Alen Smailagić i Uroš Trifunović, a ranije je otpao Aleksej Pokuševski.

Ognjen Jaramaz se javio na fakultativne treninge reprezentacije sa povredom stopala koje je dobio tokom poslednjih utakmica prošle sezone u Bajernu. Posle dijagnostike koju smo uradili utvrđena je definitvna priroda povrede zbog koje Jaramaz nije ni započeo treninge ali je u Kampu u Staroj Pazovi bio na redovnim terapijama. Kako je za saniranje povrede potrebno još neko vreme Ognjen Jaramaz nije u mogućnosti da ove godine bude sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu. Aleksej Pokuševski, je dobio povredu ramena na treningu svog kluba, zbog koje se intenzivno leči i rehabilituje u SAD i Atini. Kako je za saniranje povrede i početak treninga sa timom Pokuševskom potrebno još nekoliko nedelja, on nije u mogućnosti da se priključi reprezentaciji za ovu akciju - naveo je prof. dr. Dragan Radovanović, a potom je dodao:

Alen Smailagić se javio na prozivku reprezentacije sa znacima virusne infekcije koja je sada u sanaciji. Očekuju se rezultati završnih ispitivanja i da se on posle toga priključi reprezentaciji u kampu u Staroj Pazovi. Uroš Trifunović je tokom čitave klupske sezone povremeno osećao tegobe u stopalu koje su se javile i sada, nakon prvog treninga reprezentacije. Uroš trenutno ide na terapije, uz prilagođene kondicione treninge - zaključio je Radovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading