NOVA GLAVOBOLJA ZA PEŠIĆA: Košarkaš Partizana zbog povrede PROPUŠTA Mundobasket!

Autor:

Sport

31.07.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemima za reprezentaciju Srbije nema kraja.

NOVA GLAVOBOLJA ZA PEŠIĆA: Košarkaš Partizana zbog povrede PROPUŠTA Mundobasket!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Bek Ognjen Jaramaz neće moći da pomogne reprezentaciji Srbije na Mundobasketu, koji će propustiti zbog povrede, saznaje "Žurnal".

Povratnik u redove Partizana obnovio je povredu koju je zadobio još u aprilu, pa neće biti u prilici da se stavi na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću tokom šampionata (25. avgust - 10. septembar).

Republika

Foto: Starsport

Srbija bez Jaramaza

Jaramazov otkaz je samo jedan u nizu sa kojim se popularni Kari suočava, a pre njega isto je morao da postupi i Aleksej Pokuševski.

Srbija sada ima veliki deficit na spoljnim pozicijama, a rastu šanse da Pešić pozove MVP Evropskog prvenstva do 18 godina Nikolu Topića.

Naš nacionalni tim će u grupnoj fazi Svetskog prvenstva odmeriti snage sa Kinom, Južnim Sudanom i Portorikom, a nakon što je potvrđeno neigranje Nikole Jokića kladionice su ga proglasile za tek sedmog favorita za osvajanje zlata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading