UKRAJINA SE CEPA? Ruski lider ne odustaje, saopštio novi plan Federacije: Ovo treba iskoristiti!

Autor:

Svet

31.07.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putin je tokom razgovora ukazao na intenzivan zajednički rad, u koji je uključena Državna duma.

UKRAJINA SE CEPA? Ruski lider ne odustaje, saopštio novi plan Federacije: Ovo treba iskoristiti!

Foto: Tanjug-AP

Ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom posvećenom završetku prolećnog zasedanja parlamenta, rekao je da ruske vlasti treba da iskoriste iskustvo Krima i Sevastopolja prilikom integracije subjekata (DNR, LNR, Hersonske i Zaporoške oblasti) u Rusku Federaciju.

Putin je tokom razgovora ukazao na intenzivan zajednički rad, u koji je uključena Državna duma, na podršci ruskim vojnicima koji učestvuju u Specijalnoj vojnoj operaciji, njihovim porodicama, kao i na integraciji novih teritorija u sastav Ruske Federacije.

- Imamo iskustva u Sevastopolju i na Krimu, tako da postoje pomaci. Sve ovo treba da se iskoristi. Ljudi u Donbasu, na primer, od 2014. godine žive u uslovima vojnih operacija, a i sada se na ovim teritorijama dešavaju tragični događaji vezani za sukob, tako da svakako moramo da uzmemo u obzir sve ovo kada planiramo naše akcije u tom pravcu - istakao je ruski lider.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading