KRAJ SAGE: Poznato je gde Šengelija nastavlja karijeru!

Autor:

Sport

21.07.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gruzina su želeli Crvena zvezda Meridianbet i Panatinaikos

KRAJ SAGE: Poznato je gde Šengelija nastavlja karijeru!

Foto: Starsport

Tornike Šengelija i Filip Petrušev

Gruzijski centar Tornike Toko Šengelija pominjao se kao jedno od potencijalnih pojačanja Crvene zvezde Meridianbet, međutim, od tog posla neće biti ništa. Kao ni od prelaska u redove Panatinaikosa, koji je slovio za najozbiljnijeg kandidata za njegov angažman.

Nakon održane redovne skupštine crveno-beli su saopštili da su odustali od trke za Šengeliju, a u petak se oglasio i njegov aktuelni poslodavac Virtus i obradovao svoje navijače.

- S obzirom na ono o čemu se govorilo u vezi sa statusom Toka Šengelije, verujem da je valjano razjasniti da Šengelija nije na prodaju, niti je o njegovom transferu pregovarano sa drugim klubovima. Potvrđujem da će Toko, po slovu aktuelnog ugovora, biti deo tima Virtusa iz Bolonje i u narednoj sezoni - rekao je direktor kluba sa severa Italije Luka Baraldi.

Foto: Starsport

Tornike Šengelija iz vremena kada je nastupao za Baskoniju

Šengelija je u Bolonji od 2021. godine, a prethodno je igrao u CSKA, Baskonji Čikagu, Bruklinu i Valensiji. Prošle sezone je Gruzin prosečno u Evroligi beležio 9,4 poena, 3,1 skok i 3,1 asistenciju. Dva puta je osvajao Evokup, jednom VTB ligu i jednom ACB ligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading