SLUČAJ PONITKA: Zvezda Meridianbet imala prednost, ali je Partizan na sto stavio 200.000 EVRA VIŠE!

Autor:

Sport

13.07.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dobili trku za poljskog reprezentativca.

SLUČAJ PONITKA: Zvezda Meridianbet imala prednost, ali je Partizan na sto stavio 200.000 EVRA VIŠE!

Foto: Tanjug/AP

Mateuš Ponitka drugo je pojačanje Košarkaškog kluba Partizan i sa šampionom AdmiralBet ABA lige potpisao je dvogodišnji ugovor.

Jedan od najboljih košarkaša na minulom Evrobasketu bio je veoma tražena roba na košarkaškoj pijaci ovog leta, pošto je za njegove usluge bila zainteresovana nekolicina evropskih klubova, među kojima je bio i najljući rival crno-belih - Crvena zvezda Meridianbet.

Međutim, kako prenosi "Telegraf", malo je nedostajalo da Poljak završi na Malom Kalemegdanu umesto u Humskoj, jer je, naime, odmah nakon odluke da napusti atinskog velikana ponuđen crveno-belima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mateuš Ponitka

Otkupna cena u tom trenutku iznosila je 600.000 evra, Zvezda Meridianbet bila je neodlučna, da bi se nedugo zatim u trku uključio Partizan koji je pred Pontiku i PAO izašao sa pojačanom ponudom od 800.000 evropskih novčanica, pa za Poljaka nije bilo dileme gde će nastaviti karijeru.

Podsetimo, četa Željka Obradovića, osim poljskog reprezentativca, od četvrtka jača je još i za srpskog internacionalca Ognjena Jaramaza, koji je stigao iz redova minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading