PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA FU CONGOM! Važna večera u Njujorku1 (FOTO)

Autor:

Vesti

22.05.2024

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predednika Srbije i danas očekuju veoma bitni sastanci!

PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA FU CONGOM! Važna večera u Njujorku1 (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je danas u Njujorku razgovarao sa stalnim predstavnikom Narodne Republike Kine pri UN Fu Congom.

Odlična večera u čast stalnog predstavnika Narodne Republike Kine pri UN Fu Conga. Sadržaj, ovog puta, ostaje između nas - napisao je predsednik na Instagramu.

Ranije se sastao i sa stalnim predstavnikom Arapske Republike Egipat pri UN Muhamedom Abdel Kalek Muhamedom sa kojim je razgovarao o jednostrano nametnutoj rezoluciji o Srebrenici u agendu Generalne skupštine UN i zamolio ga da uloži veliki ugled Egipta davanjem podrške poziciji Srbije prilikom odlučivanja u UN.

- Ponovio sam spremnost Srbije da se do poslednjeg trenutka na sve moguće načine suprotstavi ovim presedanima kako bi odbranila mir, stabilnost i dostojanstvo srpskog naroda - objavio je predsednik Vučić na Instagram nalogu ''budućnostsrbijeav''.

Predsednik Vučić se prethodno u Njujorku danas sastao sa stalnim predstavnikom Ruske Federacije pri UN Vasilijem Nebenzjom, stalnim predstavnikom Sent Lucije Menisom Rambali i stalnim predstavnikom Sent Vinsenta i Grenadina Ingom Rondom King.

Razgovarao je i sa stalnim predstavnikom Republike Ugande pri UN Adoniom Ajebarom, kao i sa stalnim predstavnikom Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamedom Abušahabom.

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Tamara

22.05.2024 06:54

Od velikog znacaja je ovaj sastanak. Ocekujemo pozitivne rezultate!

Dragana

22.05.2024 06:59

Teška politička borba nam predstoji.

Dragana

22.05.2024 07:02

Aleksandar Vučić se lavovski bori za interese građana Srbije.

Dragana

22.05.2024 07:06

U ovom momentu je veoma važno da Aleksandar Vučić svakom pojedincu objasni zbog čega ne treba da daju glas i da se Srbi ne proglase genocidnim narodom.