ITALIJANI PIŠU: Zvezda Meridianbet ima plan B - krilni centar stiže u Beograd?!

Autor:

Sport

16.07.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se sjajne vesti za delije.

ITALIJANI PIŠU: Zvezda Meridianbet ima plan B - krilni centar stiže u Beograd?!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Duško Ivanović

Crvena zvezda Meridianbet mogla bi uskoro da dobije sjajno pojačanje na poziciji krilnog centra, pošto su crveno-beli, kako prenosi list "Korijere di Bolonja", zainteresovani za Tornikea Šengeliju.

Naime, ovaj list prenosi da klub sa Malog Kalemegdana i dalje pokušava da privoli Nikolu Mirotića da potpiše za njih, iako je on, prema pisanju medija, trenutno mnogo bliži Partizanu. Ukoliko nekadašnji reprezentativac Španije ne dođe u Zvezdu Meridianbet, crveno-beli će se okrenuti Gruzinu.

Možda bi i najjači adut Zvezde u tom smislu bio trener Duško Ivanović koji je trenirao Šengeliju u Baskoniji, i to u najboljim igračkim godinama poznatog gruzijskog košarkaša.

Foto: Starsport

Tornike Šengelija u dresu Baskonije

Ipak, oko svega će se pitati i Virtus, a kako pomenuti list navodi, neće pošto-poto pokušavati da zadrže Šengeliju. Klub iz Bolonje mu za produžetak saradnje nudi tri milona na dve sezone, ali očigledno da to ne zadovoljava sjajnog košarkaša.

Šengelija je minule sezone u Evroligi beležio 9.4 poena, 3.1 skokova i 3.1 asistencija u proseku po meču i definitivno je bio jedan od najboljih igrača italijanske ekipe.

Podsetimo, Zvezda Merdianbet je ovog leta već dovela nekolicinu igrača. Stigli su Dejan Davidovac, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Marko Simonović, Rokas Giedraitis, Džoel Bolomboj, Majk Tobi, a danas je paraf na ugovor stavio i Šabaz Nejpir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading