VELEOBRT: Tornike Šengelija OSTAJE u Virtusu?!

Autor:

Sport

18.07.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gruzijski košarkaš bi i naredne sezone mogao da nosi dres tima iz Bolonje.

VELEOBRT: Tornike Šengelija OSTAJE u Virtusu?!

Foto: Starsport

Tornike Šengelija i Filip Petrušev

Nekoliko igrača je trenutno u žiži evropske javnosti, a jedan od njih je i Tornike Šengelija, i dalje aktuelni krilni centar Virtusa iz Bolonje.

U poslednjih nekoliko dana se spominjalo da bi Šengelija mogao da stigne u Beograd i pojača Crvenu zvezdu Meridianbet, ali bi to, prema poslednjim najavama, moglo da se izjalovi.

- Klub nije dobio zvaničnu ponudu, trenutno. Toko je trenutno siguran crno-beli igrač i svaki hipotetički scenario je trenutno samo ideja - prenosi novinar Luka Muleo, koji radi za "Korijere delo sport".

Dodaje, ipak, da bi Virtus pustio Tornikea, ukoliko igrač zatraži da napusti klub.

- Ukoliko Gruzin zatraži transfer, utisak je da ga klub neće sprečiti i pokušati da zadrži igrača mimo njegove volje. Šengelija ima platu od 2,8 miliona bruto i taj novac bi mogao značajno da se investira u 'četvorku' gde tim već ima (Akilea) Polonaru - dodaje Italijan.

Foto: Starsport

Tornike Šengelija u dresu Baskonije

Za kraj, Muleo je izvukao i zaključak.

- Trenutno je sve hipotetički, uz uverenje da bi Gruzin mogao biti jedan od nosilaca igre sledeće sezone.

Videćemo u narednih nekoliko dana gde će poznati košarkaš nastaviti karijeru, a u slučaju da to ne bude Beograd, Zvezda Meridianbet će morati da se okrene alternativnim rešenjima na poziciji krilnog centra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading