POTRESI U SRPSKOJ KOŠARCI! Partizan ZARATIO sa Miškom Ražnatovićem?!

Autor:

Sport

12.07.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo ne sluti na dobro.

POTRESI U SRPSKOJ KOŠARCI! Partizan ZARATIO sa Miškom Ražnatovićem?!

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Nema mira u srpskoj košarci!

Burna sezona je iza nas, a ništa manje zanimljivo nije ni u prelaznom roku. Poslednji u nizu transfera desio se u Partizanu gde je Jam Madar napustio crno-bele i otišao u Fenerbahče.

Šampion AdmiralBet ABA lige najavio je da će pravdu potražiti na sudu jer po mišljenju čelnika beogradskih crno-belih Izraelac nije mogao na ovakav način da ode iz klubaMadar se oprostio od Partizana žestokom porukom na društvenim mrežama, a sada je ceo slučaj dobio nove dimenzije!

Republika

Foto: Starsport

Jam Madar i Željko Obradović

 

Prema saznanjima Telesporta, košarkaški klub Partizan rešio je da prekine saradnju sa čuvenim agentom Miškom Ražnatovićem i njegovom agencijom! Navodno je Ražnatović odigrao ključnu ulogu u odlasku Madara iz Partizana, te će sada crno-beli u potpunosti obustaviti komunikaciju sa Miškom i njegovom agencijom Beosport.

Prema navodima pomenutog izvora košarkaš koji želi da pređe u Partizan, a da sarađuje sa Ražnatovićem, moraće da raskine ugovor sa agencijom Beosport i da potraži novog agenta kako bi obukao crno-beli dres.

Ne zna se kome će ovaj rat doneti više štete, ali jedno je sigurno - srpska košarka prolazi kroz nove burne dane.

Podsetimo, Jam Madar je u poruci kojom se oprostio od Partizana žestoko potkačio nekog od čelnika kluba.

Moja porodica, ali postoje trenuci teških odluka u životu, a najteže su odluke koje uključuju emocije. Gajim velike emocije za klub, ali u poslednjih deset dana sam video da emocije nisu obostrane i nisam imao izbora. Želim da se zahvalim za svu ljubav i podršku koju ste pokazali, jer sam se osećao kao kod kuće. Posebno želim da se zahvalim našim navijačima, jer ste mi priredili iskustva i doživljaje koja će zauvek biti u mom srcu, imao sam privilegiju da igram za vaš klub i da nosim vaš dres - napisao je Madar, pa dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yam Madar (@yam_madar11)

 

- Čast mi je da kažem da sam igrao za najboljeg trenera na svetu, trenera koji je pre svega neverovatno ljudsko biće i doživotni mentor. Željko, hvala što ste me izabrali i promenili moj život. Hvala celom stručnom štabu i svima koji su bili deo tima. Uvek ćešte biti u mom srcu. Moji saigrači, volim svakog od vas, želim veliki uspeh onima koji su otišli i svojoj braći koji ostaju. Uvek ću biti navijač i klub će imati podršku gde god da odem. Do ponovnog susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading