DELIJE NA VIDOVDAN DOBILE NAJLEPŠU MOGUĆU VEST! Zvezda Meridianbet PREGOVARA sa trojicom PAKLENIH igrača!

Autor:

Sport

28.06.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ih žele u svojim redovima.

DELIJE NA VIDOVDAN DOBILE NAJLEPŠU MOGUĆU VEST! Zvezda Meridianbet PREGOVARA sa trojicom PAKLENIH igrača!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet je takmičenje u prethodnoj sezoni završila sa dva pehara. Tim sa Malog Kalemegdana osvojio je KLS i Kup "Radivoja Koraća", ali su u finalu AdmiralBet ABA lige poraženi u majstorici od Partizana ukupnim skorom 2-3.

Uprkos tome, velike su šanse da crveno-beli i naredne sezone igraju u Evroligi, pa u skladu sa tim već se pregovara sa potencijalnim pojačanjima.

Zvezdaši s ponosom obeležavaju današnji praznik, koji slovi za svetinju svakog navijača crveno-belih, a upravo su na Vidovdan pristalice Crvene zvezde Meridianbet saznale najlepše moguće vesti!

Naime, Zvezda Meridianbet je u poodmaklim razgovorima sa Dejanom Davidovcem koji je najbliži tome da stavi paraf na vernost bivšem klubu.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Davidovac i Nikola Kalinić

Do zvanične saradnje još nije došlo, ali je popularni "Deda" samim prisustvom u Pioniru na večitom derbiju i finalnoj seriji samo potvrdio da će se posle igranja u moskovskom CSKA, ponovo naći u crveno-belom dresu.

Odavno se šuška o eventualnom dolasku Nikole Mirotića na Mali Kalemegdan, a izgleda da najskuplji igrač Barselone nikada nije bio bliži tome da zaduži opremu Zvezde Meridianbet.

U celu priču se uključio i monah Ilija Buha, dok je crnogorski košarkaš i definitivno "raskrstio" sa Kataloncima, što ga je još više približilo tome da ga delije konačno gledaju u dresu srpskog šampiona.

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Nema sumnje da će Barsa pretrpeti velike promene u igračkom kadru, posle loše evroligaške sezone, koju su donekle spasli osvajanjem titule u ACB ligi. Među onima koji bi mogli da promene sredinu nalazi se i Nikola Kalinić.

Iako je srpski reprezentativac pre nedelju dana demantovao mogućnost odlaska iz Španije, lako bi moglo da se dogodi da Crvena zvezda Meridianbet uspešno završi pregovore i sa njim oko povratka na Mali Kalemegdan.

Sa Mirotićem, Davidovcem i Kalinićem u timu, šampion Srbije bi ponovo imao tim za velika dela!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading