PIŠTOLJEM SU GA UDARILI PO GLAVI! Jeziva ISPOVEST bivšeg košarkaša Zvezde Meridianbet! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.06.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji igrač FMP-a Bojan Popović prisetio se ružnih detalja koje je doživeo u karijeri.

PIŠTOLJEM SU GA UDARILI PO GLAVI! Jeziva ISPOVEST bivšeg košarkaša Zvezde Meridianbet! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Bivši reprezentativac Srbije Bojan Popović (40) nedavno je stavio tačku na dugu košarkašku karijeru i sada uživa u "penzii".

Sve je krenulo iz Železnika, kada je zadužio opremu FMP-a, ali je među "panterima" u jednom trenutku bio izbačen iz kluba.

Upravo je o tom periodu pričao gostujući u podkastu kod Mileta Ilića, otkrivši da je jednom prilikom na ulici opljačkan i udaren pištoljem. Sve zbog patika koje je u nosio u tom periodu, krajem devedesetih godina. Tada je sa 14/15 godina išao kući sa treninga i preživeo je pravu dramu.

- Bio sam sedmi ili osmi razred. Kao i svi, bez obzira na to stanje tada, nema ko nije imao "Najk" ili "Ribok" patike. Ja sam imao "Najk" crne sa zelenim znakom, bile su već stare. Išao sam na trening, zima, mrak rano pao. Prišao mi je čovek s leđa, uhvatio me u "kragnu" i rekao dolazi ovamo, skidaj patike. Zašto me udario pištoljem po glavi, ne znam. I dan-danas osetim tu da kažem čvorugu kada se pipnem po glavi - ispričao je Popović u podkastu "Jao Mile", kod još jednog bivšeg igrača tima sa Malog Kalemegdana.

Nije tu bio kraj Bojanovim nevoljama.

- Onda me pitao da li imam kesu. Kažem imam. Kupili mi roditelji lepe patike za trening, obuo ih dva puta, one unutra. Otvaram torbu sa ramena, izvlačim kesu, patike ostaju u torbi, izvlačim polako, patike ostaju u kesi, a osećam kako mi se znoj sliva...

Na njegovu sreću, prošao je bez ozbiljnijih povreda.

- Nastavlja da me zapitkuje, koliko mogu da ih prodam, koji su broj... Prijatelju, mene si udario, nemoj da me... Došao je posle toga moj drugar jedan, odveo me kući, ćale i keva odlepili - seća se Popović.

Bojan je sa FMP-om osvojio Jadransku ligu i dva Kupa Koraća, igrao je u Dinamu iz Moskve, Unikahi, Lijetuvos Ritasu, Efesu, Sevilji, Asesoftu, Trefl Sopotu. U reprezentativnom dresu je osvojio zlato na Unverzijadi 2003. godine i srebro na Evropskom prvenstvu 2009. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading