ČOVIĆ POSTIGAO DOGOVOR SA TEODOSIĆEM: Zvezda Meridianbet konačno dobija ogromno pojačanje?

Autor:

Sport

27.06.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je kucnuo čas da Teo obuče crveno-beli dres?

ČOVIĆ POSTIGAO DOGOVOR SA TEODOSIĆEM: Zvezda Meridianbet konačno dobija ogromno pojačanje?

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

Iskusni plejmejker Miloš Teodosić ovog leta bi konačno mogao da obuče dres Crvene zvezde Meridianbet, a predsednik kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović krajem prošle godine najavio je takav scenario.

Čović je u decembru dao intervju za "Sputnjik", otkrivši detalje dogovora sa Teom.

Miloš i ja smo imali razgovore za ovu sezonu. Kada nismo uspeli da napravimo transfer, jer Virtus je rekao: "Da date 500.000.000 ne puštamo, jer nam je sve bazirano na Teu", napravili smo načelni dogovor da to bude iduće sezone. Obojica smo rekli, samo Bože zdravlje. Miloš je igrač pri kraju karijere, želim mu da igra još pet godina. Ima do juna, jula još dosta vremena - rekao je Čović u emisiji "Miljanov korner", a sada je došlo vreme odluke.

Republika

Foto: Starsport

Nebojša Čović

Podsetimo da je Teodosić (36) od 2019. godine u Virtusu, kao kapiten predvodio je reprezentaciju Srbije do brojnih odličja na velikim takmičenjima, a ostalo je još da ispuni san delija i zaigra za njihov voljeni klub.

Zvezda Meridianbet je sezonu okončala sa duplom krunom (Kup Radivoja Koraća, KLS), u finalu AdmiralBet ABA lige poražena je od Partizana, dok je regularan deo evroligaške sezone završila sa polovičnim učinkkom (17-17).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Andrija Cacak

29.06.2023 13:23

Blago vama