DEČAK ILI DEVOJČICA? Egzum OTKRIO pol bebe, a onda imao POSEBAN zahtev!

Autor:

Sport

23.06.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvojio je titulu sa crno-belima u regionalnom takmičenju.

DEČAK ILI DEVOJČICA? Egzum OTKRIO pol bebe, a onda imao POSEBAN zahtev!

Foto: Starsport

Dante Egzum

Odmah posle pobede nad Crvenom zvezdom Meridianbet u majstorici finalne serije AdmiralBet ABA lige, koju su izabranici Željka Obradovića dobili sa 3-2, australijski reprezentativac Dante Egzum imao je razlog za duplo slavlje.

Naime, dok su ostali igrači slavili, njemu je devojka saopštila da je u blagoslovenom stanju, zbog čega se australijski reprezentativac posebno obradovao:

- Da, da, moja devojka je trudna i to je neverovatno! Dugo smo čekali na to, gledali smo kada da objavimo ljudima vesti i kako, pripremali smo to nedelju - dve. Saznali smo i da li je dečak ili devojčica - rekao je Egzum i potom otkrio pol bebe koju čekaju on i njegova devojka:

- Devojčica je u pitanju!

Republika

Foto: Starsport

Egzum, Ledej, Smailagić, Panter i Lesor slave titulu

 

Ekspresno je usledilo pitanje da li jedan od najboljih košarkaša Partizana možda planira da naslednicu nazove po nekom srpskom imenu, budući na sve šta je proživeo u našoj državi, na šta je on odgovorio:

- Nismo razmišljali toliko, tek smo saznali, ali videćemo... 

Okupljene je još zanimalo da li je Dante probao čuveno "Žoc" pivo iz Čačka, pa ljubimac grobara nije oklevao, ali je imao poseban zahtev:

- Odlično je! Rekao sam im "gde je pivo"? Toliko je dobro! A onda sam im rekao da donesu rakiju! - nasmejao je sve Egzum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading