SVE JE GOTOVO: Nikola Kalinić OTKRIO gde će IGRATI sledeće sezone! (FOTO)

Autor:

Sport

21.06.2023

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as otklonio je svaku sumnju.

SVE JE GOTOVO: Nikola Kalinić OTKRIO gde će IGRATI sledeće sezone! (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Kalinić i Nemanja Nedović

Srpski košarkaš, Nikola Kalinić, osvojio je titulu u španskoj Endesa ligi pošto je sa Barselonom u tri utakmice bio bolji od Reala iz Madrida.

Treći meč, odigran u Madridu, Barsa je rešila u svoju korist rezultatom 93:82, te je "počistila" šampiona Evrope i pokazala kritičarima koliko je ozbiljna ekipa.

Kalinić je odigrao odličan meč, imao je deset poena, dve asistencije i jedan skok, te je bio važan faktor u ovoj velikoj pobedi. Ubrzo posle kraja utakmice, Nikola Kalinić se oglasio na društvenim mrežama i u dve rečenice otkrio je u kom klubu će igrati sledeće sezone.

Sjajan način da se završi sezona. Vidimo se u septembru - napisao je reprezentativac Srbije uz sliku u dresu Barselone i tako stavio tačku na brojne spekulacije oko njegovog odlaska.

 

 

Ova objava razočaraće navijače Crvene zvezde Meridianbet koji su se nadali da bi Kalinić mogao da se vrati na Mali Kalemegdan. Nadu je podgrevala i finansijska situacija u Barseloni jer je katalonski klub u krizi te su čelnici rešeni da otpuštanjem pojedinaca ili bar smanjenjem plata, srede finansijsku situaciju.

Srbin će, sva je prilika, prihvatiti i nove uslove, te će biti deo Barselone i naredne sezone i pokušaće da ovom klubu donese nove trofeje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading