DOK TRAJE BORBA ZA TITULU! Partizan NAPUŠTA jedan od najboljih igrača?! Grobari u ŠOKU!

Autor:

Sport

19.06.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana igraju finalnu seriju AdmiralBet ABA lige protiv večitog rivala.

DOK TRAJE BORBA ZA TITULU! Partizan NAPUŠTA jedan od najboljih igrača?! Grobari u ŠOKU!

Foto: Starsport

Kevin Panter sa saigračima iz Partizana

Izabranici Željka Obradovića nisu uspeli da iskoriste prvu od tri meč lopti u finalnoj seriji regionalnog takmičenja protiv Crvene zvezde Meridianbet, pa će šansu za popravni tražiti u utorak od 19 sati, ponovo kao gosti u .

Crno-belima je neophodan maksimalan fokus, ali ukoliko žele do titule čekane tačno deceniju, ne bi smeli da obraćaju pažnju na vesti koje stižu iz Evrope!

Kako prenose pouzdani grčki mediji, jedan od najboljih igrača Dante Egzum mogao da napusti učesnika Top 8 faze Evrolige na kraju sezone.

"Zeleni" iz Atine su se bacili na potpunu reorganizaciju tima, posle prošlosezonskog debakla u Evroligi i domaćem prvenstvu, pa ih povezuju sa mnogim jakim imenima, pogotovo od imenovanja bivšeg trenera Efesa Ergina Atamana za novog šefa stručnog štaba.

 

 

Podsetimo, još ranije PAO je pokazao interesovanje za Kevina Pantera, ali je kapiten crno-belih odbio mogućnost preseljenja u Atinu, potom su se usmerili ka Matijasu Lesoru za koga nude 1.400.000 evra, da bi sada njihova velika želja postao australijski reprezentativac.

- Dante Egzum je prva meta Panatinaikosa za poziciju plejmejkera - objavio je novinar "SDNA" Tolis Kocijas.

Narednih dana videćemo šta će se desiti sa bivšim igračem Barselone, jer je od dolaska u Humsku ekspresno postao ljubimac grobara, koji su ostali iznenađeni ovakvom informacijom iz grčke prestonice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading