POVODOM INCIDENTA U PIONIRU! Zvezda Meridianbet izdala VANREDNO SAOPŠTENJE!

Autor:

Sport

19.06.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli prepolovili prednost večitog rivala u pobedama.

POVODOM INCIDENTA U PIONIRU! Zvezda Meridianbet izdala VANREDNO SAOPŠTENJE!

Foto: Starsport

Trijumfom u krcatom Pioniru, Crvena zvezda Meridianbet je produžila finalnu seriju regionalnog takmičenja i smanjila prednost Partizana na 1:2.

Branilac titule oglasio se saopštenjem u ranim jutarnjim časovima i poručio je da se uveliko radi o rasvetljavanju slučaja kada je u pitanju kašnjenje utakmice sa večitim rivalom.

Izabranici Duška Ivanovića su u nedelju veče slavili u trećoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige, ali im je još jedna pobeda neophodna da bi izborili majstoricu.

Početak duela kasnio je zbog incidenata. Iz Zvezde Meridianbet, na kraju, tvrde da to nema veze sa njima - što navode u saopštenju.

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco i Zek Ledej

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da ima saznanja da su deo incidenata pred početak utakmice broj 3 finala, zbog kojih je početak utakmice i kasnio – odgovorna lica koja nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom Meridianbet!

- KK Crvena zvezda Meridianbet prikuplja podatke o četiri lica koja su nosila dresove Nemanje Nedovića i koja su ubacivala predmete na parket, a prve informacije koje imamo kao klub govore – da su ta lica prepoznata kao članovi navijačke grupe jednog drugog kluba i nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom Meridianbet! Nalazili su se na platformi kod TV kamera koje su realizovale prenos iz dvorane u nedelju uveče.

- Dvorana „Aleksandar Nikolić“ je „pokrivena“ kamerama, o svemu su obaveštene i sve nadležne službe koje su bile zadužene za obezbeđivanje utakmice, a klub će se čim bude dobio sve podatke i identitet tih osoba obavestiti javnost o kome se radi.

KK Crvena zvezda jMeridianbet oš jednom poziva sve naše navijače koji budu došli u utorak na utakmicu, da ne nasedaju na bilo kakve provokacije poput “pozdrava” publici srednjim prstom tokom zagrevanja i postignutih koševa, kao i krajnje “zanimljiva” zagrevanja pojedinih igrača. Klub još jednom apeluje da naši ne bacaju apsolutno ništa u teren i da navijaju za Crvenu zvezdu Meridianbet ne vređajući nikoga iz protivničke ekipe - piše u saopštenju šampiona regiona i Srbije, uz napomenu da je četvrti meč na programu u utorak od 19 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading