PROBLEM ZA OBRADOVIĆA! Ljubimac grobara u SUZAMA najavio ODLAZAK iz Partizana?!

Autor:

Sport

16.06.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar crno-belih veoma blizu prelaska u novu sredinu.

PROBLEM ZA OBRADOVIĆA! Ljubimac grobara u SUZAMA najavio ODLAZAK iz Partizana?!

Foto: aba-liga.com/Dragana Stjepanovic

Trener Partizana Željko Obradović u Splitu

Košarkaši Partizana pobedili su i u drugoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige ekipu Crvene zvezde Meridianbet.

Time su crno-beli stigli do vođstva od 2:0 protiv večitog rivala i sada ih samo jedan trijumf deli od osvajanja šampionskog pehara, koja se u Humskoj čeka punu deceniju.

Naime, "parni valjak" je poslednji put bio prvak 2013. godine, a priliku da dođu do trofeja imaće već u nedelju pred navijačima crveno-belih.

Ono što je navijačima kluba iz Humske upalo "u oči", jesu dešavanja na kraju utakmice koja nagoveštavaju potencijalni transfer.

Naime, po završetku meča, izabranici Željka Obradovića slavili su pobedu sa grobarima, dok je najemotivniji među njima bio Matijas Lesor.

 

 

Francuski centar je trenutke slavlja i euforije doživeo sa velikim emocijama, dok su mu u jednom trenutku oči bile pune suza.

Njegova reakcija dovela je do pitanja da li će jedan od najvećih ljubimaca navijača ove sezone napustiti klub?

Lesorove igre u Evroligi nisu prošle nezapaženo, a odavno se zna da je Panatinaikos za njegove usluge spreman da izdvoji 1.400.000 evra po sezoni. Ostaje nejasno da li će Partizan moći da odoli unosnoj ponudi atinskih "zelenih" i ostaviti Lesora u svojim redovima.

On je među crno-bele stigao u decembru 2021. godine i igrama i navijanjem izrastao u jednog od najvećih ljubimaca navijača. Umeo je često posle pobeda da uzme u ruke megafon i predvodi navijanje sa grobarima.

Tokom karijere, Matijas je nastupao i za večitog rivala Crvenu zvezdu, Bajern, Makabi, Unikahu, odnosno, francuske klubove Monako, Šalon i Nanter.

Sa selekcijom Francuske ima bronzanu medalju na Mundobasketu u Kini 2019. godine, dok je od početka sezone u Evroligi beležio 12 poena i 7.1 skokova po utakmici, izabran je i u Top 5 najkorisnijih košarkaša najelitnijeg klupskog ranga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VALJAK

16.06.2023 12:09

SAMO da nam ostanu EGZUM I NANALI !