ŽELJKO DOBIO ONO ŠTO JE TRAŽIO: Centar zadao VELIKU GLAVOBOLJU Obradoviću!

Autor:

Sport

01.06.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest čuvenog asa privukla veliku pažnju širom Evrope.

ŽELJKO DOBIO ONO ŠTO JE TRAŽIO: Centar zadao VELIKU GLAVOBOLJU Obradoviću!

Foto: Starsport

Obradović, Lesor i Egzum

Bivši centar Panatinaikosa Majk Batist otkrio je detalje plodonosne saradnje sa Željkom Obradovićem, koja je u Atini trajala devet godina.

Batist se zahvalio trenerskom tandemu Obradović/Itudis na svemu što su učinili za njega, rekavši da im je vratio "istom merom".

Čak ni mojih prvih nekoliko godina u Panatinaikosu nije bilo lako. Stigao sam iz NBA, sva ta sloboda, nismo imali određeno vreme kada moramo na spavanje. Trebalo mi je vremena da se prilagodim, nije bilo lako. U mojih devet, deset godina sa Panatinaikosom sam imao nekih problema, ali Obradović i Itudis bi stavili ruku preko mog ramena - reči su Batista, koji je potom dodao:

Održavali su me na ispravnoj putanji koja se sužavala do uspeha. Posebno bih istakao Obradovića i Itudisa jer znam da nije bilo lako i da sam im zadavao glavobolje. Zauzvrat, dobili su šta su hteli. Kao i ja, dobio sam ono što sam želeo od njih - zaključio je Batist.

Sjajna "petica" je u glavni grad Grčke stigla 2003. godine iz Memfisa, a ljubitelji košarke na Starom kontinentu još uvek pamte njegovu izvrsnu saradnju sa plejmejkerom Dimitrisom Dijamantidisom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading