TRAGIČAR OPTUŽIO TRENERE ZA NEUSPEH: "Ja sam zvezda tima, više lopti je moralo da ide na mene!"

Autor:

Sport

20.05.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak poraz za Sašu Obradovića i njegov Monako.

TRAGIČAR OPTUŽIO TRENERE ZA NEUSPEH: "Ja sam zvezda tima, više lopti je moralo da ide na mene!"

Foto: Starsport

Majk Džejms

Košarkaši Olimpijakosa su se plasirali u finale Evrolige, pošto su savladali ekipu Monaka sa 76:62 (14:20, 15:21, 27:2, 20:19). 

Nestvaran duel u Kaunasu, koji su obeležile velike serije obe ekipe, a epilog je taj da ćemo grčku ekipu gledati u velikom finalu.

Iako je autsajder u ovom duelu imao velikih +12 na poluvremenu, u nastavku su totalno podbacili, a treća četvrtina, završena rezultatom 27:2 za Olimpijakos, će ući u evroligaške anale.

Posle meča se oglasio i Majk Džejms, koji je po običaju nestao u završnici meča, koji je indirektno optužio trenere ekipe za poraz.

Mislim da su odigrali istu odbranu kao u prvom poluvremenu. Mislim da smo počeli da prebacujemo loptu, izgubili malo samopouzdanja u ono što radimo i pobegli od našeg normalnog plana igre. Kada imate stvari koje vam ne idu na ruku, onda koš izgleda stvarno mali - rekao je Majk Džejms, koji je meč završio na 17 poena, uz šut iz igre 4/14.

Foto: Euroleague

Majk Džejms i Kostas Papanikolau

Džejms je otkrio i kratku raspravu sa pomočnim trenerom Manučarom Markoišvijem.

Voleo bih da je prvih nekoliko napada išlo preko mene, uzevši u obzir da sam veteran i zvezda tima. Osećam se sigurno i kao da mogu da nametnem ritam kada utakmice i četvrtine počnemo napadom koji ide preko mene. Nismo to radili u trećoj četvrtini. Ja sam rekao svoje mišljenje, on je imao svoje. Nastavilo smo dalje -zaključio je plej Monaka.

Ekipu Saše Obradovića sada čeka meč za treće mesto, u kom će se sastati sa Barselonom, dok će veliko finale, u nedelju od 19 časova, igrati Olimpijakos i Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading