LUKA DONČIĆ PAO U SEVDAH: NBA zvezda se PROVODI u Hrvatskoj - pevač mu na uvo peva OMILJENU pesmu! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.05.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački reprezentativac zna zbog čega živi.

LUKA DONČIĆ PAO U SEVDAH: NBA zvezda se PROVODI u Hrvatskoj - pevač mu na uvo peva OMILJENU pesmu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

As Dalasa Luka Dončić

Luka Dončić, plejmejker Dalas Maveriksa, završio je sezonu u NBA ligi i pre doigravanja, pa je dobio više vremena koje može da iskoristi za odmor, ali i provod.

S ozbirom da su mu naredne obaveze reprezentativne, i to tek krajem avgusta, Dončić je odlučio da jedan deo slobodnog vremena provede u Hrvatskoj, gde je usnimljen u jednom noćnom klubu.

Naime, Dončić je snimljen kako se zabavlja, dok mu pevač na uvo peva numeru srpskg pevača Saše Matića, kojeg Dončić često sluša.

Osmeh i gestikulacija jasno govore da se Luka izuzetno proveo u izlasku. Očigledno je odlučio da se na taj način spremi za Svetsko prvenstvo u Indoneziji, Japanu i na Filipinima.

Tamo će pokušati da Slovence vodi do istorijskog uspeha, pošto im je do sada najbolji plasman na prvenstvima sveta bilo sedmo mesto. Podsetimo, imaju zlato sa Evropskog prvenstva 2021. godine, kao i četvrto mesto na Olimpijskim igrama 2021. godine.

Podsetimo, Mundobasket je ove godine na programu od 25. avgusta do 10. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading