MISLIO SAM DA LIGA ŠTITI IGRAČE: Nikola Jokić ŽESTOKO OPLEO po NBA organizaciji!

Autor:

Sport

08.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar je bio vidno iznerviran posle duela sa Sansima.

MISLIO SAM DA LIGA ŠTITI IGRAČE: Nikola Jokić ŽESTOKO OPLEO po NBA organizaciji!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić na meču sa Finiksom

Košarkaši Denver Nagetsa nisu uspeli da stignu do brejka u Finiksu, pošto su domaći Sansi slavili sa 129:124 u četvrtom meču polufinala Zapadne konferencije, čime su stigli do izjednačenja u seriji (2:2).

Duel je, osim maestralne partije srpskog centra, obeležio i incident krajem druge četvrtine, kada je Nikola Jokić ušao u konflikt sa vlasnikom Finiksa, Metom Išbijom.

Naime, posle jedne blokade Jokića nad Diandre Ejtonom, lopta je krenula ka autu. Džoš Okogi se bacio u aut, sa ciljem da je spasi, ali nije uspeo. Pokušao je Nikola to da iskoristi i da brzo započne napad svog tima, ali kako je lopta bila u rukama Išbije, to nije uspeo.

Po završetku susreta, Jokić je poručio da bi NBA liga morala više da štiti svoje igrače.

- Sudija mi je rekao da sam laktom udario navijača,ali on je prvi stavio ruku na mene. Mislio sam da bi liga trebalo nas da štiti. Ipak, možda sam pogrešio. Da, znam da je on vlasnik Sansa, ali opet, on je navijač. Sedi van terena. Nije važno ko je. On je navijač i ne može da utiče na igru tako što zadržava loptu - rekao je Jokić.

On je dodao da se ipak nada da će Denver ipak proći u finale na Zapadu.

- Mislim da je serija interesantna. Nadamo se da ćemo sačuvati prednost domaćeg terena. Radimo to cele godine, uradili smo to i u utakmicama broj jedan i dva. Oni su uradili svoje ovde u Finiksu. Nadam se da će na kraju biti interesantno - zaključio je naš reprezentativac.

Podsetimo, Finiks je ovim trijumfom stigao do 2:2 u seriji, a peti meč je na programu u noći između utorka i srede, od 04:00 ujutru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading