HAOS U NBA LIGI: Jokić u OBRAČUNU sa vlasnikom Finiksa - sudije OŠTETILE srpskog centra! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.05.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Nagetsa je prošao sa tehničkom greškom.

HAOS U NBA LIGI: Jokić u OBRAČUNU sa vlasnikom Finiksa - sudije OŠTETILE srpskog centra! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Finiks Sansa savladali su na svom terenu ekipu Denver Nagetsa, rezultatom 129:124, i na taj način su stigli do izjednačenja (2:2) u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige.

Nagetsi nisu uspeli da stignu do brejka u Arizoni, iako je Nikola Jokić odigrao verovatno i najbolju partiju svoje karijere. Maestralni centar je ubacio čak 53 poena (20/30) iz igre, uz to je imao i 11 asistencija i četiri skoka, ali i pored toga, ekipa Majka Melouna nije uspela da zabeleži pobedu.

Osim po mnogobgrojnim rekordima koje je oborio na ovoj utakmici, Jokić će četvrti duel ove serije pamtiti i po incidentu krajem druge deonice, kada je ušao u obračun sa Metom Išbijom, novim vlasnikom Finiksa.

Naime, posle jedne blokade Jokića nad Diandre Ejtonom, lopta je krenula ka autu. Džoš Okogi se bacio u aut, sa ciljem da je spasi, ali nije uspeo. Pokušao je Nikola to da iskoristi i da brzo započne napad svog tima, ali kako je lopta bila u rukama Išbije, to nije uspeo.

Srbin je zatim pokušao da je uzme iz njegovih ruku, ali se vlasnik Sansa nije dao, pa je došlo do blagog obračuna kraj terena. Naravno, sudije su zaštitile prvog čoveka franšize iz Arizone, pošto su odlučili da Nikoli daju tehničku grešku.

Podsetimo, Finiks je ovim trijumfom stigao do 2:2 u seriji, a peti meč je na programu u noći između utorka i srede, od 04:00 ujutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading