FMP MORA NA SILU DA IGRA: "Panteri" tražili ODLAGANJE utakmice, ADMIRALBET ABA LIGA rekla NE MOŽE!

Autor:

Sport

05.05.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U situaciji kakva je u zemlji, sigurno da nije lako razmišljati samo o košarci, ali potrudićemo se da budemo maksimalno fokusirani na samu utakmicu."

FMP MORA NA SILU DA IGRA: "Panteri" tražili ODLAGANJE utakmice, ADMIRALBET ABA LIGA rekla NE MOŽE!

Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Košarkaši FMP-a dočekaće Cedevita Olimpiju (subota 20.00) u drugom meču četvrtfinala plej-oda AdmiralBet ABA lige i to u momentu kada je Srbija u danima žalosti zbog dva masakra koja su se desila u nešto više od 30-ak sati u Beogradu i okolini Mladenovca.

"Panteri" iz Železnika su otkrili i da je traženo da ovaj meč bude odložen zbog svih dešavanja u zemlji, ipak, odbili su to i liga i protivnik.

Oni su to objavili na svom sajtu, a saopštenje prenosimo u celosti.

- Košarkaši FMP-a dočekaće u subotu od 20 časova ekipu iz Ljubljane u drugom meču plej-of serije ABA lige. To će biti drugi od tri dana žalosti koje je propisla Vlada Republike Srbije. Želja FMP-a bila je da se utakmica pomeri za ponedeljak, ali nažalost klub nije naišao na razumevanje od strane rivala i regionalnog takmičenja. U danima kada je cela naša država zavijena u crno, u FMP Areni će se podbaciti lopta što smo kao klub smatrali neprikladnim. Ipak, sve što je do KK FMP-a, to su jasni protokoli koje zakon Republike Srbije nalaže u danima žalosti, biće u potpunosti ispoštovani. Stručni štab i igrači, uprkos bujici emocija koja ih je preplavila kao i čitav naš narod daće sve od sebe da klub i Srbiju predstave u najboljem svetlu u ovom teškom momentu.

Takođe je i trener FMP-a Nenad Stefanović rekao da nije baš srećan što mora da igra.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Stefanović

- U situaciji kakva je u zemlji, sigurno da nije lako razmišljati samo o košarci, ali potrudićemo se da budemo maksimalno fokusirani na samu utakmicu. Cedevita je svoj kvalitet pokazala u prvom meču sa nama. Verujem da su moji momci sposobni da odigraju bolju utakmicu nego u Ljubljani, da ispravimo greške koje smo tamo pravili i da vidimo za šta će nam to biti dovoljno u subotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading