KRAJ SAGE ZVEZDE I GUDELJA: Srpski reprezentativac POTPISAO do 2026. godine!

Autor:

Sport

05.05.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor do kraja karijere.

KRAJ SAGE ZVEZDE I GUDELJA: Srpski reprezentativac POTPISAO do 2026. godine!

Foto: Tanjug/AP/Republika.rs/Ilustracija

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj uskoro će potpisati novi ugovor sa Seviljom i u klubu iz Andaluzije trebalo bi da ostane do leta 2026.

 

 

Tridesetjednogodišnji vezista jedini je igrač ekipe iz Andaluzije kome ugovor ističe na kraju sezone, a iako je tokom sezone bilo nekoliko kontakata, sada je napravljen važan napredak i obnova saradnje je praktično završena, navodi „Marka“.

Iskusni internacionalac, koji je 2019. iz Gvangžu Evergrandea došao u Sevilju kao slobodan igrač, ove sezone postao je nedodirljiv i jedan je od najomiljenijih igrača među navijačima.

Gudelj je ove sezone odigrao daleko najviše minuta od svih igrača Sevilje, ukupno 3.769. Povrede u obrambenoj liniji dovele su do toga da Srbin preuzme ulogu središnjeg defanzivca i imao je poverenje trojice trenera koji su tokom sezone sedeli na klupi Andalužana.

Podsetimo, prethodnih nedelja pisalo se o eventualnoj selidbi Gudelja u Crvenu zvezdu, ali po svemu sudeći od toga neće biti ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading