OGLASIO SE I MESI: Argentinac u video snimku objasnio sve! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.05.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalsku javnost potresa skandal u režiji Argentinca i "svetaca".

OGLASIO SE I MESI: Argentinac u video snimku objasnio sve! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Lionel Mesi, konačno se oglasio nakon što je dobio dvonedeljnu suspenziju od PSŽ-a zbog kršena klupske discipline. Argentinac je samoinicijativno odlučio da ode u Saudijsku Arabiju kako bi ispoštovao marketinške aktivnosti, ali na štetu kluba iz Pariza jer se nije pojavio na treningu, zbog čega je kasnije sankcionisan.

 

 

Mesi je sada odlučio da u video snimku objasni svetu šta se zapravo desilo. Naravno, iz njegovog ugla, pravdajući svoj potez time da nije znao da će imati trening dan posle utakmice.

-  Hteo sam da napravim ovaj video zbog svega što se desilo. Izvinio bih se saigračima i klubu. Mislio sam da ćemo da imamo slobodan dan kao što je to do sada bio sluačaj, organizovao sam put u Saudijsku Arabiju i nisam mogao da ga otkažem. Sačekaću da čujem šta klub smatra da je najbolje  - rekao je Mesi.

Podsetimo, Mesiju ugovor sa PSŽ-om ističe na kraju sezone i po svemu sudeći neće biti produžen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading