BRUKA GODINE! Sergej došao na meč u Areni bez kupljene ulaznice! Hteo da ZAUZME tuđe mesto! A, kune se u "svoj" Partizan!

Autor:

Sport

05.05.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac ušao u Arenu bez ulaznice, iako je svaki iskreni navijač Partizana morao da je ima.

BRUKA GODINE! Sergej došao na meč u Areni bez kupljene ulaznice! Hteo da ZAUZME tuđe mesto! A, kune se u "svoj" Partizan!

Foto: St/N. Pančić

Košarkaši madridskog Reala savladali su Partizan u četvrtom meču Top 8 faze Evrolige i izborili majstoricu.

Odlučujuća peta utakmica igraće se u sredu, 11. maja, u "Vizink centru" od 21 čas, a crno-beli su prethodna dva duela u prestonici Španije rešili u svoju korist.

Ono što je izazvalo skandal tokom poslednje utakmice u Areni, jeste potez Sergeja Trifunovića, koji je bahatim ponašanjem hteo nelegalno da uđe u najveću dvoranu na Balkanu i prisustvuje susretu bivših šampiona Evrope.

Naime, Trifunović je sinoć ušao u Arenu i seo iznad lože, iako nije bilo rezervisano za njega. Kada su došli ljudi kojima je tu bilo mesto, gde je poznati glumac sedeo, Sergej nije hteo da se skloni.

Foto: Starsport

Sergej Trifunović se propisno izblamirao u Areni

Tek posle dugog ubeđivanja, odlučio je da se pomeri, mada za razliku od 20.000 navijača, ulaznicu kod sebe nije imao. Pokušavao je da pronađe novo mesto, ali su sva na njegovu žalost bila zauzeta, te je meč odgledao stojeći.

Sraman gest, budući da se Trifunović "kune" u crno-bele i predstavlja kao zakleti Partizanovac. On nije našao za shodno da "pomogne" klubu kupovinom karte za epski meč sa Realom, već na tribine ulazi "gratis" i pokušava da prođe neopažen.

Inače, u četvrtom duelu Partizana i Real Madrida nije bilo navijanja u prvom poluvremenu, zbog jezivog čina koji se dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", dok su Obradovićevi izabranici nastupili u skroz crnim majicama, u čast nastradalih u tom masakru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading