NAVIJAČI SU ODUŠEVLJENI! Pao novi POTPIS! Ugovor do 2025. godine!

Autor:

Sport

05.05.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler TSC-a Nemanja Stojić produžio je ugovor sa superligašem iz Bačke Topole na još dve godine.

NAVIJAČI SU ODUŠEVLJENI! Pao novi POTPIS! Ugovor do 2025. godine!

Foto: Starsport

Sjajne partije TSC-a ove sezone i borba za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, "lansirale" su u prvi plan nekoliko mladih fudbalera.

Među njima je i Nemanja Stojić, mladi defanzivac, za koga su interesovanje pokazali vodeći srpski klubovi, ali i inostrani, pa u Bačkoj Topoli nisu hteli da sede skrštenih ruku.

Kao nagrada za zalaganje na terenu, ovaj fudbaler dobio je produženje ugovora, koji je potpisao do leta 2025. godine, odnosno godinu dana duže nego što je to predviđao dosadašnji sporazum.

Time je uprava TSC-a nastavila sa praksom da produžava saradnju sa najzaslužnijima za meteorski uspon vojvođanskog kluba, pa su pre Stojića, saradnju produžili trener Žarko Lazetić, potom mladi napadač Petar Ratkov i golman Veljko Ilić, dok je Ifet Đakovac dva puta u kratkom periodu potpisivao nastavak saradnje na još 12 meseci.

Foto: FK TSC

Nemanja Stojić

Posle ispadanja sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca u Prvu ligu Srbije, u kome je bio kapiten, Nemanja je stigao u Bačku Topolu na poziv šefa struke Lazetića. Ispostavilo se da nije pogrešio, jer se ubrzo ustalio u timu.

Zahvaljujući odličnim igrama stigao je i do debija u nacionalnom timu, pa ga je selektor Dragan Stojković Piksi uvrstio na spisak igrača za američku turneju, te je Stojić debitovao u Los Anđelesu protiv Amera u trijumfu Srbije od 2:1. Sa druge strane, još čeka na "vatreno krštenje" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, jer je do sada utakmice gledao sa klupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading