ŠOKANTNA VEST IZ EVROLIGE: Navijači u NEVERICI, Partizan na udaru elitnog takmičenja pred majstoricu!

Autor:

Sport

05.05.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne razume ovu odluku, pogotovo uoči petih mečeva u Madridu i Monte Karlu.

ŠOKANTNA VEST IZ EVROLIGE: Navijači u NEVERICI, Partizan na udaru elitnog takmičenja pred majstoricu!

Foto: Starsport

Evroliga je ponovo donela odluku koja se neće dopasti košarkaškim zaljubljenicima. Naime, elitno takmičenje se "poigralo" sa terminima majstorica četvrtfinalne serije plej-ofa.

 

 

Kao što je poznato, do sada je jedini siguran putnik na Fajnal-for u Kaunas ekipa Barselone, koja je sa maksimalnih 3-0 eliminisala Žalgiris.

Majstoricu su u međuvremenu zakazali Partizan i Real Madrid, odnosno Monako i Makabi. Oba meča igraće se u sredu, 10. maja, a ono što nije baš najlogičnije jeste satnica ovih duela.

Meč u Kneževini je prvobitno bio planiran za 19.00 časova, međutim, počeće sat vremena kasnije, ako je verovati sajtu elitnog takmičenja.Real će u Madridu ekipu Željka Obradovića dočekati u 21.00 čas, što znači da će se dve jako važne utakmice poklopiti.

Ova odluka razbesnela je navijače širom Evrope, utakmice će se "preklopiti", a fanovi će morati da biraju između dva spektakla u najavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading