ČUDESNA PRIČA LUKE MILOŠEVIĆA: Iz Borče ka zvezdama, bez obzira na ozbiljan problem sa sluhom! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obavezan pribor mladom fudbaleru BSK-a pre izlaska na teren su dres, kopačke, kostobrani i slušni aparat. To ga ne sprečava da pokaže sav svoj talenat, a ekipa Nižih liga rešila je da vas upozna sa njegovom borbom.

ČUDESNA PRIČA LUKE MILOŠEVIĆA: Iz Borče ka zvezdama, bez obzira na ozbiljan problem sa sluhom! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Luka Milošević i Stanislav Zvezdić u emisiji Niže lige

Fudbal se igra zbog publike, navijača i atmosfere koju oni znaju da naprave. Kada čuju huk sa tribina, igrači često pruže i više nego što mogu.

Republika

Zamislite da se od malih nogu bavite fudbalom, a da zbog problema sa sluhom na terenu možete da budete samo uz pomoć posebnih aparata. Mnogi bi odustali od svojih snova i okačili kopačke o klin, ali čak ni ovaj, veliki problem, nije zaustavio mladog Luku Miloševića da stigne do seniorskog tima.

Posetili smo Borču i fudbalski klub BSK gde su nam pomenuti Luka Milošević i njegov trener Stanislav Zvezdić, otkrili neverovatnu priču i dokazali da je uz snagu volje apsolutno sve moguće.

Luka se već u mlađim kategorijama nametnuo Crvenoj zvezdi, pa je jedno vreme, i pored svog problema, bio među nosiocima igre u generaciji 2005. Kasnije je preko Voždovca stigao do BSK-a iz Borče, a ove sezone upisao je i prve nastupe u seniorskom fudbalu.

Kako se Luka snalazi na terenu pored toga što ima problema sa sluhom, da li aparat koji mora da nosi predstavlja prepreku, koji su mu snovi i ambicije za nastavak karijere, ali i odakle hrabrosti jednom treneru da ga tako mladog "baci u vatru"? Odgovore na sva ova pitanja dobićete u novoj epizodi Nižih liga koju možete pogledati na Jutjub kanalu Republika News.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading