TRENERSKA BOMBA U ATINI! Kraj BAJKE - dve godine na klupi Panatinaikosa!

Autor:

Sport

22.04.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, čeka se samo zvanična potvrda - PAO rešio pitanje trenera za naredne dve sezone.

TRENERSKA BOMBA U ATINI! Kraj BAJKE - dve godine na klupi Panatinaikosa!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Ergin Ataman

Udarna vest trese Evropu! Ergin Ataman, dvostruki uzastopni prvak "starog kontinenta" sa Efesom dogovorio je dvogodišnju saradnju sa Panatinaikosom, prenosi "Jurohups", a na klupu Atinjana sešće na leto.

 

 

Turski stručnjak je želeo ugovor na tri godine, ali će se u OAKA areni zadržati bar 24 meseca sa ciljem da zelene vrati u vrh Evrolige.

Dovođenjem Atamana PAO kreće u stvaranje potpuno novog tima, pošto je tekući roster ostao daleko od plasmana u top 8 elitnog takmičenja.

Zanimljivo je istaći da je Ataman prvi trener sa Bosfora koji će preuzeti Panatinaikos, a što se tiče košarkaša mnogi pamte epizodu legendarnog turskog asa Ibrahima Kultaja, koji je igrao u grčkoj prestonici od 2001. do 2003. godine.

Atamanov rastanak sa Efesom se čini kao logičan posle neuspeha istanbulskog kluba u borbi za doigravanje u eliti, a njemu ostaje da pokuša da osvoji novu itulu u domaćem šampionatu, čiji je trenutni lider ekipa Turk Telekoma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading