BARSA DEMOLIRALA VIRTUS U BOLONJI: Mirotić se igrao sa slabašnim Teom!

Autor:

Sport

09.02.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virtus je delovao kao ekipa koja jedva čeka da se meč završi, svesna da je pitanje pobednika rešeno u prvom poluvremenu.

BARSA DEMOLIRALA VIRTUS U BOLONJI: Mirotić se igrao sa slabašnim Teom!

Foto: Profimedia

Košarkaši Barselona deklasirali su Virtus u Bolonji sa 95:75. Katalonci nakon trijumfa u 24. kolu imaju učinak 16-8, dok je italijanska ekipa na 11-13.

 

 

Izabranici Šaruna Jasikevičijusa, košarkaši Barse, bolje su otvorili meč, imali su prednost od devet poena sredinom prve deonice, a a na kraju ovog perioda igre na semaforu je pisalo - 22:17. Virtus je nastojao da stigne do potpunog egala.

Do kraja prvog poluvremena, na parketu je postojala samo jedna ekipa - Barselona. Tim iz Španije je dominirao u oba smera, pobegao je na 47:27, Virtus je delovao kao ekipa koja jedva čeka da se meč završi, svesna da je pitanje pobednika rešeno u prvom poluvremenu.

Najefikasniji u sastavu Barselone, bili su Nikola Mirotić sa 17, Rokas Jakubaitis i Aleks Abrines sa po 13, Nikolas Laprovitola sa 10, Nikola Kalinić sa devet poena.

Kod Virtusa, Mamadu Žaite je postigao 14, Ife Lundberg 13, Marko Belineli 12, Tornike Šengeila 10, a Miloš Teodosić samo tri poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading