PARTIZAN SAMLEO BAJERN: Obradović zahvaljuje igračima, Lesor ponovo imao svoj ŠOU!

Autor:

Sport

09.02.2023

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nastavljaju pohod ka osam najboljih.

PARTIZAN SAMLEO BAJERN: Obradović zahvaljuje igračima, Lesor ponovo imao svoj ŠOU!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana rutinski su savladali Bajern u Minhenu rezultatom 82:71. Nakon meča 24. kola Evrolige svoje utiske izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

- Nisam siguran šta da kaže... Zahvaljujem se igračima na pobedi, trojica mojih košarkaša su bila bolesna i nisu juče trenirala. Verujem da smo odigrali odličnu utakmicu, zahvaljujem se navijačima na fantastičnoj podršci i prelepoj atmosferi do poslednje sekunde - rekao je popularni Žoc.

Matijas Lesor ponovo je odigrao sjajnu utakmicu (16 poena, 7 skokova). Francuz je novi trijumf proslavio sa navijačima, a onda se obratio i zvaničnim predstavnicima Evrolige.

- Ovo je fenomenalno, nisam ovo video u životu. Imali smo podršku kao da smo igrali na domaćem terenu. Idemo utakmicu po utakmicu. Odbrana je bila ključ, bili smo fokusirani i pametni u napadu. Kada igramo tako, teško nas je pobediti - istakao je Lesor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading