PRELEPE VEST ZA PEŠIĆA: Srbija dobija TRI OGROMNA POJAČANJA pred nastavak kvalifikacija za Mundobasket!

Autor:

Sport

24.10.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pešićevi "Orlovi" mogli bi da sa tri jaka imena napadnu Britance i Turke.

PRELEPE VEST ZA PEŠIĆA: Srbija dobija TRI OGROMNA POJAČANJA pred nastavak kvalifikacija za Mundobasket!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Košarkaši Srbije tokom oktobra imaće dva velika ispita u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a selektor "Orlova" Svetislav Pešić najverovatnije će moći da računa na tri asa iz VTB lige.

Kako prenosi "Mozzartsport", ukoliko se nađu na Karijevom spisku, Rusi će dati "zeleno svetlo" Nikoli Milutinovu, Dejanu Davidovcu i Radetu Zagorcu da zaigraju za nacionalni tim. To bi uslovilo pomeranje mečeva moskovskog CSKA i Saratova, budući da će Srbija protiv Velike Britanije u Njukaslu igrati 11. novembra, dok Turska stiže u Beograd tri dana kasnije.

Republika

Foto: Starsport

Milutinov ponovo u reprezentaciji?

Što se tiče evroligaških igrača, oni neće biti na raspolaganju Pešiću, izuzev Miloša Teodosića jer je pomeren duel Milana i Virtusa.

Srbija ima veliki motiv da se plasira na Mundobasket, za to su joj potrebne dve nove pobede, nakon avgustovskih trijumfa nad Grcima i Turcima uoči Evropskog prvenstva.

Podsećanja radi, "Orlovi" su na prošlom Svetskom prvenstvu u Kini zauzeli peto mesto, u četvrtfinalu ih je eliminisala Argentina, a potom su u borbi za plasman nadigrali i SAD...

Sve u svemu, lepe vesti za Pešića uoči nastavka kvalifikacija stižu sa Istoka...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Aloe first

25.10.2022 12:12

Najlepša vest bi bila da smene Pešića