GROBARI BESNI: Zvezda prodaje KARTE za ABA finale u GROTLU DELIJA!

Autor:

Sport

24.05.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će biti rival crveno-belih u borbi za trofej najboljeg na Jadranu posle devet godina, a aktuelni branilac titule ima prednost domaćeg terena i prve dve utakmice igraće pred svojim navijačima.

GROBARI BESNI: Zvezda prodaje KARTE za ABA finale u GROTLU DELIJA!

Foto: Starsport

Prvi put posle devet godina, za titulu u ABA ligi (igra se na tri pobede) i plasman u Evroligu boriće se beogradski večiti rivali Crvena zvezda i Partizan.

Branilac trofeja ima prednost domaćeg terena, pa će tako igrati pred svojim pristalicama u hali "Aleksandar Nikolić" u petak i nedelju od 20 časova.

Mnogi su se pitali kako doći do karata, a crveno-beli su obavestili da će se u prodaji naći paket za obe utakmice, a prodaja počinje u sredu od 12 časova u prostorijama sportskog društva Crvena zvezda (Ljutice Bogdana 1) i trajaće do 19 časova.

Ovaj potez aktuelnog šampiona Jadrana i Srbije znači da Grobari neće biti u hali pošto se u ovoj zgradi, popularnoj "Reviji", nalaze i prostorije Delija.

Prodaja pojediničnih karata neće biti, a u četvrtak i petak od 10 časova će se u "Reviji" nastaviti prodaja, ali samo ako ostane ulaznica od srede.

Republika

Foto: Starsport

Delije u hali "Aleksandar Nikolić"

- „Paket“ će moći da se kupi uz priloženu sezonsku ulaznicu i to jedna osoba (jedna sezonska) biće u prilici da kupi maksimalno dva paketa ulaznica! Takođe napominjemo da svaki kupac uz sebe mora da priloži na uvid svoju sezonsku kartu (fotokopije i slike sezonskih karata neće biti uzimane u obzir, kao ni članske karte). Kupac će takođe biti u obavezi da priloži i svoj JMBG u skladu sa Zakonom o bezbednosti kojeg smo obavezni da se pridržavamo. Sezonske ulaznice, kao i do sada, važe i za predstojeće utakmice Finala ABA lige - stoji u poruci KK Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading