ŽELJKO ŠALJE CRVENO-BELE U PROŠLOST: Partizan se vraća u Evroligu!

Autor:

Sport

15.02.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Željkom Obradovićem na klupi, trofej Evrolige je realnost!

ŽELJKO ŠALJE CRVENO-BELE U PROŠLOST: Partizan se vraća u Evroligu!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Postiže Partizan dobre rezultate ove sezone, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu, ali navijačima upadaju u oči i povremene oscilacije u igri crno-belih.

Goran Grbović, legendarni igrač Partizana, veruje u trenutni sastav crno-belih na čelu sa Željkom Obradovićem, i poručuje da je za rezultate potrebno vreme.

Ako je verovati njegovoj proceni, košarkaše Crvene zvezde bi veoma brzo u najelitnijem evropskom takmičenju mogao da zameni Partizan.

- Kad je Željko došao u Partizan, cilj je bio da se klub vrati u Evroligu. To ne može preko noći. Ekipa je odlična. Evo, sad ću da kažem, ako ovi mlađi momci ostanu u Partizanu i ako ih bude trenirao Željko, Partizan za tri godine neće samo biti konkurent za fajnal-for Evrolige nego će biti pretendent na titulu šampiona Evrope - smatra Grbović.

Foto: Starsport

Goran Grbović

Navijačima poručuje da imaju strpljenja i da su dobri temelji već postavljeni.

- Ne znam šta su navijači očekivali ove sezone, ovo je mlada ekipa, dosta igrača je potpisalo ugovore na tri godine, i to na Željkov autoritet. To je veliki korak napred u odnosu na ranije, na prethodni period, kad je bio očigledan nerad u klubu - zadovoljan je Grbović kako se trenutno radi u Partizanu i dodaje:

- Željkova metodologija je uvek ista, mislim da pojedini igrači još nisu u mogućnosti da ispune sve što se od njih traži, zbog toga i dolazi do oscilacija. S jedne strane imate autoritet trenera, s druge autoritet i pritisak navijača, to je sve povezano s težinom Partizanovog dresa.

Prvi trofej Partizan bi mogao da osvoji već sledećeg vikenda. Prva prepreka na tom putu biće im košarkaši Zemuna sa kojim se sastaju u četvrtfinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Aleksandar

16.02.2022 03:59

Grbo ,Aj ne s..i

Odgovori 15 2
marko

16.02.2022 07:58

bas ste mi ulepsali dan, nisam se tako ismejao odavno, haha

Odgovori 16 1
Boki

18.02.2022 18:55

@marko - Evo još smešnije...zvezda ulazi u top 8