ČOVIĆ DOVEO NOVOGODIŠNJE NBA POJAČANJE: Amerikanac POTPISAO dvogodišnji ugovor!

Autor:

Sport

01.01.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla i zvanična potvrda.

RepublikaFoto: Starsport
Prvi čovek Crvene zvezde i FMP Železnika Nebojša Čović

Košarkaški klub FMP Železnik doveo je još jedno pojačanje. Dvogodišnji ugovor sa "panterima" parafirao je američki bek Džejlen Hends, a tim povodom oglasio se i srpski abaligaš.

– Ovaj 21-godišnji Amerikanac rođen je u San Dijegu, a posle dvogodišnjeg staža na čuvenom koledžu UCLA izabran je kao pik druge runde drafta 2019. godine od strane LA Klipersa. Posle toga u razmeni sa ekipom Bruklina, prešao je na istočnu obalu i prošlu sezonu igrao u razvojnom timu Bruklin Netsa (Long Ajlend Nets), a tokom novembra je prosleđen ekipi Detroit Pistonsa – piše u ssaopštenju na sajtu kluba iz Železnika i dodaje se:

– Tokom te sezone ovaj izvanredni atleta, imao je nekoliko vrlo zapaženih partija u dresu Long Ajlend Netsa, a sa poslednjim danima 2020. godine prihvatio je ponudu KK FMP i svoj prvi profesionalni angažman u Evropi imaće u našem klubu.

Hends će priliku da debituje imati 15. januara kada u Železnik stiže Split.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading