IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Mesi se oglasio posle DRAME sa Australijancima!

Autor:

Sport

03.12.2022

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki dan za Lea Mesija.

IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Mesi se oglasio posle DRAME sa Australijancima!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Fudbaleri Argentine savladali su Australiju sa 2:1 i tako se plasirali u četvrtfinale, Svetskog prvenstva u Kataru gde ih očekuje duel sa reprezentacijom Holandije.

Leo Mesi je protiv Kengura odigrao svoj 1000. jubilarni meč u karijeri, a postigao je i gol, njegov prvi u nokaut sazi na Svetskim prvenstvima.

On je bio zadovoljan po završetku susreta.

- Mogli smo da završimo meč i ranije, dali su gol posle odbitka i počeli da nas pritiskaju. Osim te situacije pred kraj, kada je naš golman odbranio, nismo mnogo patili - rekao je Mesi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Priznao je da nije bilo lako sa Australijancima.

- Prošli smo dalje i to je najvažnije. Bio je to naporan dan, imali smo veoma malo vremena za odmor i dosta smo se zamarali. Bila je to fizički veoma zahtevna utakmica. Srećan sam što smo napravili još jedan korak ka ostvarenju cilja.

Argentince sada očekuje duel sa Holandijom, a pobednik će otići u polufinale.

- Naš tim je impresivan. Kada su rekli da se igra svaka tri dana, rekli smo da je to ludost, ali naša želja je bila da se nađemo u ovoj poziciji, jer svi znaju kakav je to osećaj, igrati na Mundijalu. Ostali smo jedinstveni, sada nam sledi još jedan težak meč, sa Holandijom - zaključio je Mesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading