PIKSI DOBIO ZNAČAJNE VESTI: Poznata situacija oko Milinković-Savića!

Autor:

Sport

14.11.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo značajnu informaciju saznao je Dragan Stojković Piksi samo šest dana pred početak Mundijala.

PIKSI DOBIO ZNAČAJNE VESTI: Poznata situacija oko Milinković-Savića!

Foto: Starsport

Braća Milinković-Savić

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić blizu je potpisa novog ugovora sa Torinom, piše poznati italijanski novinar Nikola Šira.

Vanja je u Torino stigao 2017. godine za 2,6 miliona evra iz poljske Lehije Gdanjsk. Karijeru je započeo u ekipi Vojvodine, a osim poljskog tima, u Evropi je nastupao i u Spalu i Askoliju, pre nego što je usledila selidba u "grad Fijata".

Sadašnji ugovor mu ističe 2024. godine, te čelnici Torina to žele da promene pred sam start Mundijala i da se na taj način osiguraju ukoliko čuvar mreže "orlova" zablista na prvenstvu u Kataru.

Za italijanski tim je zabeležio 57 nastupa, od čega 17 ima ove sezone, a u dosadašnjem toku prvenstva se istakao kao jedan od najboljih golmana Serije A.

Foto: Starsport

Vanja Milinković-Savić u dresu Srbije

Na 17 utakmica, Milinković-Savić je sačuvao mrežu pet puta, dok je zaradio i dva žuta kartona.

Srpski golman će po svemu sudeći biti prvi čuvar mreže Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru, pa je ovo vrlo značajna vest za Srbiju i Piksija, pošto Milinkoviću-Saviću makar pitanje novog ugovora neće visiti nad glavom, već će moći da se fokusira samo na utakmice.

Mundijal u Kataru počinje 20. novembra, utakmicom između domaćina i reprezentacije Ekvadora. Četiri dana kasnije, naši momci igraju svoj prvi meč na turniru, a protivnik je ekipa Brazila, jedan od najvećih favorita na celom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading