STOJKOVIĆEVE REČI ODJEKNULE POPUT TOPOVSKOG UDARA: Sramota me je što sam Srbin!

Autor:

Sport

23.09.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana imaju za čim da žale! Golman crno-belih Vladimir Stojković smatra da Boaćijev gol nije regularan, pa je burno reagovao posle meča.

RepublikaFoto: Stasrport
Stojković pobesneo!

- Istorijska situacija, protiv Partizana, viša sila, sudija nije mogao da vidi, vikao je da je gol pre nego što je Boaći skočio. Izrežirano je sve i sramota, čestitam Zvezdi, bili smo mnogo bolji, nekad ne možes protiv više sile. Razumem da Zvezda treba da bude prva, ali nemojte da nas ponižavate kao da nismo deo Srbije- rekao je Stojković.

Ova izjava opisuje koliko je "večiti" derbi bitan za sve igrače, nekada ne mogu kontrolisati emocije.

- Prvi put u životu me sramota što sam Srbin, odreći ću se sutra srpskog pasoša- rekao je Stojković za Arenu sport posle utakmice. 

Sa druge strane, Valijente nije siguran da li je bilo gola ili nije, ali svakako žali za pobedom.

- Očekivao sam tešku utakmicu, igrali smo fantastično u prvom poluvremenu, bili smo bolji i zaslužili pobedu, zašto da pričam o sudiji, nisam video, ali pomoćnik nije ni sumnjao, bio je previse siguran. Zvezda ima dobre igrače, stvorili su šansu ni iz čega, moramo da igramo u ovakvom intenzitetu i ostale utakmice u prvenstvu, moramo da igramo kao danas. Atmosfera je bila fantastična, naši navijači su sjajni, hvala im- rekao je Valijente.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kornelija

23.09.2018 22:45

Ovaj nikada nije znao sta i kada treba da kaze! Zato mu se i prvi brak raspao! Ali dobro bi bilo da sada uradi to sto je izjavio! Srecno mu bilo!