NAPAD NA LIGU ŠAMPIONA: Milojević progovorio o Salcburgu

Autor:

Sport

15.08.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona igraju protiv Salcburga, a posle pobede nad Spartakom, trener Vladan Milojević govorio je o narednom rivalu.

RepublikaFoto: Starsport

- Ove dve utakmice sa Spartakom su imale veliki ulog. Došli smo sada do prvog cilja, igraćemo muški protiv Salcburga koji je favorit. Igra slično kao Spartak, a mi ćemo prvo da razmišljamo o Kruševcu i Napretku, potom protiv Austrijanaca nećemo imati naše navijače i to će nam biti neobično, ali ćemo se ponašati kao da su tu i ako Bog da da uđemo, ako ne, idemo dalje. Napravili smo jedan korak, sada polako idemo dalje da damo sve od sebe, igraju se dve utakmice pa ćemo videti - rekao je Milojević.

Prvu utakmicu protiv Salcburga Zvezda igra u utorak, 21. avgusta, pred praznom "Marakanom", a revanš je sedam dana kasnije u Austriji. Zvezda je napravila veliku stvar, Liga Evrope je u džepu, a napad na Ligu šampiona sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading