LAZOVIĆ VODIO VERONU DO BODA PROTIV ATALANTE! Prelep gol Srbina! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.04.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već godinama je važan šraf u igri Verone.

LAZOVIĆ VODIO VERONU DO BODA PROTIV ATALANTE! Prelep gol Srbina! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Darko Lazović i Ivan Ilić

Darko Lazović postigao gol protiv Atalante

Reprezentativac Srbije Darko Lazović bio je ključni igrač za Veronu u utakmici protiv Atalante, postigavši gol koji je doneo nadu njegovoj ekipi. Iako je ekipa iz Bergama vodila sa 2:0, Lazović je preciznim udarcem sa 17 metara uspeo da smanji rezultat na 2:1. Ovo je bio preokretni trenutak za Veronu, koja je samo četiri minuta kasnije uspela da izjednači rezultat.

Lazovićev precizan udarac


Lazovićev gol bio je rezultat sjajne akcije koja je krenula sa desne strane terena. Nakon što je dobio loptu u centralnom delu igrališta, bivši igrač Crvene zvezde je pokazao izuzetnu preciznost i udarcem po zemlji u donji levi ugao savladao golmana Atalante. Njegov gol nije samo doneo nadu plavo-žutima, već je pokazao i fudbalsko majstorstvo iskusnog povremenog reprezentativca Srbije.


Verona u borbi za opstanak

Nakon Lazovićevog gola, semafor je vrlo brzo pokazivao 2:2. Noslin je postigao efektan pogodak samo četiri minuta kasnije, što je označilo veliki poen za Veronu. Ovi bodovi su bili od izuzetnog značaja za goste u borbi za opstanak. Pre ove utakmice, Verona je delila 18. mesto sa Frozinoneom, te je svaki osvojeni bod od presudnog značaja za dalji tok takmičenja. Pretposlednjeplasirani je Sasuolo koji ima samo dva boda manje od njih, a čak se može reći da je sedam ekipa u opasnosti od relegacije u Seriju B.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading