KAKO DA SE BRANIMO OD ENGLEZA NA EURO? Pogledajte HET TRIK ZA POLUVREME Čelsijevog vunderkinda (VIDEO)

Autor:

Sport

15.04.2024

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašan igrač se rađa...

KAKO DA SE BRANIMO OD ENGLEZA NA EURO? Pogledajte HET TRIK ZA POLUVREME Čelsijevog vunderkinda (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Mladi fudbaler Čelsija Kol Palmer postao je heroj utakmice protiv Evertona, obarajući tri rekorda i ostavljajući navijače i jednog i drugog kluba u čudu. Ovaj talentovani vezista je za manje od pola sata postigao savršen het-trik protiv "karamela" na Stamford Bridžu.

Prvi gol postigao je već u 13. minutu, kada je uspeo da otme loptu od Džerada Brentvajta i preciznim udarcem levom nogom savladao golmana Džordana Pikforda.

 

Samo pet minuta kasnije, Palmer je postigao drugi gol udarcem glavom, iskoristivši odbijenu loptu posle šuta Mihajla Mudrika.

A onda je u 29. minutu usledio Palmerov najbolji potez. On je presreo loptu daleko van kaznenog prostora, a dok se golman trudio da se vrati na gol, Palmer je brzo lansirao snažan lob desnom nogom, šaljući loptu preko Pikfordove glave pre nego što je završila u mreži.

Ovaj neverovatan uspeh Kola Palmera izazvao je veliku pažnju fudbalske javnosti, a njegovo majstorstvo na terenu će zasigurno biti tema razgovora u danima koji dolaze.

Ovo je tek početak priče o ovom mladom fudbaleru, a s obzirom na njegov talenat, sigurno ćemo još mnogo toga čuti o njemu u budućnosti. 

Nadamo se da do toga neće doći baš na predstojećem Evropskom prvenstvu na kom će se Srbija suprotstaviti velesili Engleskoj. A Palmer čak ni nema nikakvu ulogu u nacionalnom timu na "ostrvu"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading