ŠOKANTAN SNIMAK! Bivši jermenski golman USMRTIO dve osobe, pa se pravio da NE ZNA čija je KRV na vozilu! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobegao je sa lica mesta.

ŠOKANTAN SNIMAK! Bivši jermenski golman USMRTIO dve osobe, pa se pravio da NE ZNA čija je KRV na vozilu! (VIDEO)

Foto: Twitter

Šokantna vest: Bivši golman optužen za saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom

Jedna od vesti koja trenutno potresa Jermeniju je hapšenje bivšeg golmana fudbalske reprezentacije Jermenije Armena Fišjana, zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule dve osobe. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i izazvao brojne reakcije širom zemlje.

Detalji nesreće i hapšenja

Prema informacijama koje su se pojavile na Telegram kanalu SHOT, Fišjan je ujutru 23. marta svojim terencem navodno pregazio saobraćajnog policajca i vozača koje je saobraćajac zaustavio na magistralnom putu u ruskoj Stavropoljskoj Pokrajini.

 

 

Prema navodima, Fišjan je iznenada promenio saobraćajnu traku, nakon čega je naleteo na policijski automobil i dvojicu muškaraca. Dodatno otežavajuća okolnost je što je nakon nesreće pobegao sa mesta događaja, ali je policija uspela da ga presretne posle nekih 60 kilometara i uhapsi.

Reakcije i moguće posledice

Ova vest je izazvala šok i nevericu među stanovništvom, posebno zbog činjenice da je Fišjan negirao da je udario ikoga, iako nije mogao da objasni prisustvo krvi na vozilu. Protiv njega je podneta krivična prijava, a ukoliko bude osuđen, preti mu kazna do 15 godina zatvora. Fišjan, koji je nekada branio boje Pjunika i Miku, završio je svoju profesionalnu karijeru 2016. godine, a ova situacija je šokirala mnoge ljubitelje fudbala i javne ličnosti u Jermeniji.

Očekuje se da će istraga ovog slučaja privući veliku pažnju javnosti i da će dalji razvoj događaja biti praćen sa velikom pažnjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading