UŽASNA SCENA NA TRENINGU REALA! Tibo Kurtoa UPLAKAN izašao sa terena!

Autor:

Sport

19.03.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su ostali u neverici.

UŽASNA SCENA NA TRENINGU REALA! Tibo Kurtoa UPLAKAN izašao sa terena!

Foto: Tanjug/AP

Čuvar mreže madridskog Reala, Tibo Kurtoa, vratio se treninzima posle teške povrede i operacije ukrštenih ligamenata levog kolena, ali se sjajni golman po svoj prilici opet povredio.

Povratak Tiba Kurtoe bio je planiran za april ove godine i postepeno je uvođen u režim treniranja sa prvim timom ekipe, koju sa klupe predvodi Italijan Karlo Anćeloti.

Međutim, na treningu Reala u utorak, ogromna katastrofa zadesila je Belgijanca i sam Real Madrid, jer je Tibo Kurtoa trening završio u suzama.

 

 

Osetio je bol u desnom kolenu, postoji bojazan da je u pitanju meniskus i ukoliko se to ispostavi kao tačnim, za njega je sezona definitivno završena. Očekuje se da će biti van trenažnog procesa barem dva meseca, s tim da trenutno još nije poznato hoće li doći do operacije ili ne.

Kurtoa je povredu ukrštenih ligamenata levog kolena doživeo još u avgustu i taman je trebalo da ponovo počne da brani.

Pre najnovije povrede, belgijski golman je bio jedan od najpouzdanijih na svetu u tom trenutku, ako ne i najbolji.

Sreća u nesreći za Real Madrid je ta što imaju fenomenalnog Andreja Lunjina na golu koji je dovedenkao zamena za Kurtou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading