KAKO ĆE REAGOVATI DELIJE?! Crvena zvezda će imati jednog STRANCA MANJE na Marakani!

Autor:

Sport

15.03.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi mnogo značilo za krojenje tima u narednom periodu.

KAKO ĆE REAGOVATI DELIJE?! Crvena zvezda će imati jednog STRANCA MANJE na Marakani!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kako prenose srpski mediji, Naser Điga ušao je u proces dobijanja srpskog pasoša čime Crvena zvezda tehnički ostaje bez jednog stranca. 

Pored toga što ovo znači da će Vladan Milojević imati značajno lakši zadatak u sastavljanju ekipe za borbe u Superligi Srbije, takođe i sugeriše da crveno-beli ozbiljno računaju na Đigu, te da će njegov ugovor biti otkupljen na letu. 

Foto: Starsport

Naser Điga

Podsetimo, mladi fudbaler iz Burkine Faso je letos došao na pozajmicu u Crvenu zvezdu iz Bazela vrednu 600 hiljada evra. U nedostatku boljih rešenja, dobio je "vatreno krštenje" protiv Mančester sitija u Engleskoj, a na ovom meču je mnoge kupio svojom požrtvovanošću i rezonskom igrom. 

Takođe je i nastupao za svoju zemlju na Afričkom kupu nacija, a tamo je nastupio na jednom meču protiv Alžira, kada je njegova reprezentacija remizirala rezultatom 2:2. 

Ove sezone je za Zvezdu nastupio na 13 utakmica u Superligi Srbije, a na čak 11 je bio starter. Iako je u početku dobijao manje šanse kod Vladana Milojevića, izgleda da je stručnjaka crveno-belih kupio partijom protiv Novog Pazara, kada je bio i jedan od asistenata na meču. 

Takođe je našao svoje mesto na večitom derbiju protiv Partizana. Tada je bio prinuđen da u 31. minutu "uleti" umesto povređenog Aleksandra Dragovića, a deluje da je svoj posao odradio solidno. 

U svakom slučaju, sve više dolaze signali da je Naser Điga u dugoročnim planovima kluba iz Ljutice Bogdana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading