ŠTA SE DEŠAVA NA AUTOKOMANDI? GROBARI OKUPIRALI MARAKANU: Navijači Partizana se mobilisali

Autor:

Sport

09.03.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice crno-belih se naoštrile za 172. večiti derbi protiv Crvene zvezde.

ŠTA SE DEŠAVA NA AUTOKOMANDI? GROBARI OKUPIRALI MARAKANU: Navijači Partizana se mobilisali

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana gostovaće od 17 časova Crvenoj zvezdi u 172. večitom derbiju, a ako je suditi na osnovu najava i prvih slika sa Autokomande, crno-beli će imati podršku svojih navijača na kakvu nisu navikli. Naime, grobari već mesecima ne idu na utakmice voljenog tima iz bojkota prema upravi, ali su se oligledno mobilisali za svetkovinu srpskog fudbala ove subote.

Cela Marakana je već danima rasprodata, pa tako i ulaznice namenjene gostujućim navijačima. Partizanovci će se naći na južnoj tribini, tradicionalno, ali i na određenim sektorima istočne i zapadne tribine prema svom jugu kako bi frakcije bile raydvojene. Tako su se određene navijačke grupe organizovale i u brojnom korteu zajedno poranili do "Rajka Mitića" nekoliko sati pre početka duela.

 

 

Podsetimo, svi ljubitelji fudbala nestrpljivo iščekuju ovaj meč, a atmosfera na stadionu "Rajko Mitić" sigurno će biti nezaboravna. Ovaj derbi nosi sa sobom velika očekivanja, ali i priliku za igrače da pokažu svoje umeće i hrabrost na terenu. Sve u svemu, sigurno nas očekuje uzbudljiv fudbalski spektakl. Iako treneri ističu da je u igri još mnogo bodova, sam značaj derbija za oba kluba i navijače je neosporno veliki. Milojević naglašava da je Partizan blagi favorit kao lider na tabeli, dok Duljaj ističe da je Zvezda postala drugačija ekipa od povratka Milojevića na klupu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading